mindennapok

Akit nem érdekel, ne olvassa, úgyis csak próbálkozok! Ezt a blogot azért is csináltam (az unatkozás mellett) mert szeretném pár emberrel megosztani mindennapjaim nehézségeit, és örömeit, illetve sikereit. Lehetséges, hogy ez senkit sem érdekel, de szerintem van 1-2jó barát, aki nemcsak azért hogy jófej legyen, hanem azért is elolvassa mert érdekli. Főleg az osztályomhoz szól ez a (próba) blog, mert szeretném elérni hogy legyen egy jó osztályközösség.

Friss topikok

  • CivilJutub.hu (www.civiljutub.hu): Cikk a CIVIL VIDEÓMEGOSZTÓRÓL CIVILEKNEK (főnök, munkatárs, szervezeti videós, szgépguru, egyesül... (2010.05.18. 15:01) Valahogy összejött nekem minden
  • unalmasPepe: @Dorka666: hát köszi:D előtte is már gondoltam, hogy leirom am. (2010.04.13. 21:01) osztályközösség.....

Linkblog

Archívum

hmm..

2010.04.11. 12:01 | unalmasPepe | Szólj hozzá!

Tegnap este sokat gondolkodtam, ezen a bejegyzésen. De hátha segitek ezzel pár emberen, saját tapasztalatból irom.Az emberek többsége nincs megelégedve önmagával. Sőt majdnem mindenki így van ezzel. Sokan nincsenek megelégedve a testi adotságaikkal. És jó páran vannak, akik a szellemi adotságaikkal sincsenek teljesen megelégedve. Szoktam kapni panaszokat msn-en, barátoktól, néha még haveroktól is. Sokszor saját magukat hibáztatják az emberek a csalódások miatt, saját magukban keresik a hibát. Az ilyen panaszok kb10% állja meg a helyét. Mindenki változni akar, nem tudja hol kezdje, meg olyan nehéz, ugye ismerős a szöveg? Pedig változni nem is olyan nehéz, mint gondolják.  Szerintem 2ok miatt gondolják így az emberek. 1. Nagy jelentőséget adnak a változásnak, 2. még soha sem csinálták. Vegyünk egy példát. Azt mondod benned van a hiba, mert nem szenteltél a partneredre elég figyelmet, nem becsülted meg, sokat féltékenykedtél, vagy ilyenek. Sírsz és félsz, mert nem tudod elfelejteni, nem látod a kiutat, nem tudod hol van a változás. Pedig az egész nem több mint 1 pillanat. Csak határozd el magadban, hogy ezentúl gondoskodóbb, odaadóbb, figyelmesebb leszel! Ennyi.:D Meg is változtál. Persze betartani sokkal nehezebb mint elhatározni, de ez sem olyan nehéz mint gondolod.:D Ha legközelebb társat találsz magadnak, gondolj csak arra a pillanatra amikor ezeket megfogadtad. Ha ez sem elég?:D Akkor csak gondolj arra a fájdalomra, amit akkor éreztél, amikor elveszítetted az előző partnered. Ezzel a 2 gondolattal, sikeres változáshoz fogsz eljutni, feltéve, ha felfogtad, hogy sokkal boldogabb is lehetsz. Nem nehéz, csak ne izgulj mindig, hogy vajon jól csinálod e. Ha bízol magadban, jól fogod csinálni:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://unalmasdeezvan.blog.hu/api/trackback/id/tr961911565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása